Facilitarea accesului la piață pentru înterprinderile mici și mijlocii din Regiunea de Nord

Azi, 5 iunie, filiala Bălţi, Camera de Comerț și Industrie a RM în parteneriat cu A.O. Pro Cooperare Regională”, în scopul susținerii, promovării și dezvoltării businessului mic și mijlociu din regiune, a dat start sesiunii de instruire, care va dura 3 zile, de pe 5 pînă pe 7 iunie curent. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică şi socială a ţării”, cu susţinerea financiară a Uniunii Europene şi cofinanţat de Suedia, prin intermediul Fundaţiei Est-Europene.

„Gala Businessului Moldovenesc” 2019: 120 întreprinderi au fost premiate

120 întreprinderi, participante la concursurile „Marca comercială a anului 2018″, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și Expoziția națională „Fabricat în Moldova”, au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat…

ÎNTREABĂ EXPERTUL: Reglementări tehnice, standarde și proceduri de evaluare a conformității în contextul Acordului de Asociere cu UE/DCFTA

Marţi, 28 mai curent, filiala Bălți a Camerei de Comerț şi Industrie a RM(CCI a RM) în parteneriat cu proiectul finanțat de Uniunea Europeană „Vizibilitate și comunicare în contextul DCFTA” a organizat o sesiune de dezbateri şi instruire în beneficiul și în spirjinul mediului de afaceri din regiune.

Expo-târgul  universal „Primăvara la Bălţi”  prilejuit de Hramul oraşului

Astăzi, 17 mai, în ajunul Hramului oraşului, la Bălţi a fost inaugurat expo-târgul universal „Primăvara la Bălţi”. Ajuns la ediţia a XII-a şi desfăşurat sub patronajul primăriei municipiului, evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Tradiţional, şi în acest an, calitatea de coorganizator o deţine fabrica de mobilă Polimobil SRL.

Expo-târgul universal „Primăvara la Fălești” la a VIII-a ediţie

Astăzi, 14 mai, la Fălești a fost inaugurat expo-târgul universal „Primăvara la Fălești”. Ajuns la ediţia a VIII-a, evenimentul expozițional se desfăşoară sub patronajul președintelui raionului şi în parteneriat cu primăria din localitate, fiind organizat în preajma Hramului oraşului de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova(CCI a RM).

A fost dat start sezonului construcţiilor 2019

Astăzi, 12 aprilie curent, la Bălţi, în incinta şi exteriorul Teatrului Naţional de Stat „Vasile Alecsandri”, s-au inaugurat expo-târgurile specializate „Procasa”, „Ambient Info”, ediţia a XXIV-a şi salonul alimentar „Gurman”, ediţia a XV-a, organizate de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ și Industrie a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi și ÎCS KNAUF-GIPS SRL.