DCFTA INFO BUSINESS: Întreabă expertul – sesiune de dezbateri şi instruire în beneficiul mediului de afaceri  din regiunea Bălți

Joi, 21 iunie curent, filiala Bălți a Camerei de Comerț şi Industrie a RM în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii a desfăşurat sesiunea de dezbateri şi instruire în beneficiul mediului de afaceri local „DCFTA INFO BUSINESS: Întreabă expertul”, organizată în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE” în Republica Moldova.

Soluții utile pentru promovarea și dezvoltarea businessului mic și mijlociu

Astăzi, 05 iunie, Oficiul Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat în comun cu filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a organizat o ședință de lucru a serviciilor publice desconcentrate în teritoriu, autorităților locale și agenților economici din municipiu, circa 100 de persoane, cu participarea Secretarului general de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii Iulia Costin.

Expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi” prilejuit de Hramul oraşului

Astăzi, 18 mai, tradiţional, în preajma Hramului oraşului, la Bălţi a fost inaugurat expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi”. Ajuns la ediţia a XI-a și desfăşurat sub patronajul primăriei municipiului, evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Calitatea de coorganizator o deţine şi în acest an fabrica de mobilă Polimobil SRL.

Programul de formare continuă a  maiştrilor-instructori  în producție din întreprinderile din Republica Moldova

Recent, 17 mai, Camera de Comerț și Industrie a RM (CCI RM), a început instruirile în cadrul Programului de formare a maiștrilor-instructori în producție din întreprinderile din Republica Moldova. Activitatea este desfășurată cu suportul proiectului ”Reforma Structurală în Învățământul Profesional Tehnic (ÎPT) în Republica Moldova, implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în cadrul cooperării germane.

Broker Vamal

Camera de Comerţ şi Industrie filiala Bălţi efectuează operaţiuni de mediere în vamă.
Operaţiuni prealabile vămuirii, precum sunt..