CCI a RM a dat startul pentru înscrierea la Expoziția națională “FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2018

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri din țară și de peste hotare să participe la cea de-a XVII-a ediție a Expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2018, care se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 04 februarie 2018, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Membrii CCI a RM din regiunea Bălți au făcut bilanțul activității

La 19 decembrie curent, peste 100 de membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, ce activează în regiunea Bălţi, s-au întrunit la tradiționala adunare anuală, unde a fost prezentată o sinteză a realizărilor comune din acest an. S-au discutat problemele, cu care se confruntă mediul de afaceri, stabilind şi direcţiile prioritare de activitate pentru anul 2018. Într-o atmosferă de sărbătoare evenimentul s-a desfăşurat în incinta restaurantului „President”.

Expo-tîrgul  universal tradiţional de iarnă „DARURI DE CRĂCIUN 2017” –  prijej de sărbătoare la Bălţi

Astăzi, 15 decembrie, la Bălţi a fost inaugurat expo-tîrgul universal tradiţional de iarnă „Daruri de Crăciun”, ediţia a XIII-a. Evenimentul, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu primăria Bălți, se va desfăşura în perioada 15 – 17 decembrie 2017 în incinta şi exteriorul Palatului municipal de cultură. La ediţia din anul curent participă peste 60 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Sîngerei, Făleşti, Rîșcani, Glodeni, Călăraşi, Nisporeni, precum şi din oraşele Ungheni, Ceadâr-Lunga, Comrat, Anenii Noi, Cahul, Drochia, Soroca.

Sporirea calificării antreprenorilor din regiunea Bălţi – un imperativ al timpului

Recent, 2 decembrie 2017, filiala Bălți a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republici Molodova a finalizat modulul „Management şi planificare strategică. Managementul personalului”, desfășurat în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie curent în cadrul Programului de sporire a calificării antreprenorilor din Republica Moldova şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu parteneri de afaceri din Austria.

Expo-tîrgul universal tradiţional de toamnă CONSUM EXPO de la Bălţi ajuns la cea dea XXIII-a ediţie

Recent, în zilele de 6 – 8 octombrie, în incinta şi exteriorul Palatului municipal de cultură s–a desășurat expo-tîrgul universal tradițional de toamnă Consum Expo, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi. Obiectivul propus de organizatori – de a susţine producătorii autohtoni şi de a consolida şi menţine dialogul public-privat.

„Combaterea corupţiei în Moldova: ce poate face businessul?”

Azi, 14 septembrie 2017, filiala Bălţi, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu IDIS Viitorul a organizat masa rotundă cu genericul „Combaterea corupţiei în Moldova: ce poate face businessul?”. Scopul evenimentului a fost sensibilizarea companiilor, autorităților publice locale și societăţii civile, vizînd combaterea corupţiei și rolul business-ului în acest proces.