O vizită de perspectivă

La 18 octombrie curent, ministrul consilier al Biroului de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României în Republica Moldova, Adrian Berezintu, însoțit de managerul coordonator dezvoltare al Asociației Investitorilor Romani din RM, Corina Cușnir au efectuat o vizită de lucru la filiala Bălți, Camera de Comerț și Industrie a RM.

Stimați agenți economici, reprezentanți ai mass-media, Vă aducem la cunoștință că forumul economic preconizat pentru data de 18 octombrie 2018, la Chişinău, în incinta Centrului de Convenții al hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77) a fost ANULAT!

Expo-tîrgul universal tradiţional de toamnă CONSUM EXPO de la Bălţi ajuns la cea dea XXIV-a ediţie

Astăzi, 10 octombrie, a fost inaugurată ediţia a XXIV-a expo-tîrgului universal tradiţional de toamnă Consum Expo, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi. Obiectivul propus de organizatori – de a susţine producătorii autohtoni şi de a consolida şi menţine dialogul public-privat.

Programul de sporire a calificării managerilor Moldova – Austria

Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova Vă invită să participaţi la Programul de  sporire a calificării antreprenorilor din Republica Moldova şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu parteneri de afaceri din Austria. Scopul programului este formarea noilor competenţe în domeniul activităţii economice internaţionale, îndreptate spre îmbunătăţirea relaţiilor de afaceri cu parteneri…

Ghișeul unic electronic a fost prezentat oamenilor de afaceri din regiunea de nord a țării

În municipiul Bălți a fost prezentat Ghișeul unic electronic, în cadrul unui eveniment public, cu participarea oamenilor de afaceri din regiunea de nord a țării, Vitalie Iurcu, secretar de stat; Aurel Casian, director executiv al Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității II (PAC II); Douglas Muir, director de program Programul USAID pentru Reforme Structurale în Moldova; Galina Codița, directoarea filialei Bălți a Camerei de Comerț și Industrie, precum și participarea reprezentanților altor filiale a Camerei de Comerț și Industrie din nordul țării.

Expoziția “REPUBLICA MODOVA PREZINTĂ” la Iași, România

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la cea de-a IV-a ediție a expoziției “REPUBLICA MODOVA PREZINTĂ” ÎN ROMÂNIA care se va desfăşura în perioada 16-18 noiembrie 2018, în incinta Palas Mall din Iași. Expoziția va găzdui un program de afaceri în cadrul căruia vor fi organizate întrevederi…