Canton Fair 2020 în format online

Din motivul situației create de noul virus Covid-19, ediția a 127-a a Târgului Canton va avea loc online, în perioada 15 – 24 iunie 2020. Comitetul organizatoric invită cumpărătorii din toată lumea să participe la târg. Cu ajutorul tehnologiilor informaționale avansate, Târgul Canton va oferi servicii non-stop pentru promovarea produselor, identificarea partenerilor, precum și desfășurarea…

Participă la cea mai importantă expoziție Hannover Messse, Germania!

CCI a RM invită mediului de afaceri să participe la cea mai importantă expoziție Hannover Messse, Germania.
HANNOVER MESSE este una dintre cele mai mari expoziții comerciale din lume, care se desfășoară anual în Hanovra, Germania. Anul acesta, din cauza situației critice cauzate de pandemia COVID-19, expoziția HANNOVER MESSE 2020 a fost anulată. Organizatorii, pentru a stabili o rețea de afaceri internațională, au decis organizarea online a întrevederilor bilaterale din cadrul expoziției.

Forumul online al oamenilor de afaceri Moldova-Turcia

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Consiliul de Afaceri Moldova-Turcia din cadrul DEIK și Ambasada Republicii Moldova în Republica Turcia invită agenții economici să participe la Forumul online al oamenilor de afaceri Moldova-Turcia. Evenimentul va avea loc pe data de 18 iunie 2020.

Doar împreună putem învinge!

„Mulțumim foarte mult pentru susținerea și atenția acordată Liubovi Furtuna, Octavian Furtuna, Valeriu Furtuna. Din partea colectivului, ce activează la moment in IMSP SR Glodeni un mare MULȚUMESC!!! Vă suntem recunoscători!!”, – este mesajul medicilor și asistentelor medicale din Glodeni, care luptă în prima linie împotriva coronavirusului, adresat ÎI Furtuna Liubovi.

Noi oportunități de colaborare

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova și Consulatul General al României la Bălți identifică noi posibilități de colaborare în vederea stabilirii noilor parteneriate cu mediul de afaceri din România.

Planuri pentru noul an agricol

Azi, 26 februarie, la primăria municipiului Bălți, în cadrul edițiilor a XXIV-a a expo-târgurilor specializate „AGROTEH” și „ALIMENTAR-EXPO” a avut loc o masa rotundă, în cadrul căreia au fost discutate subiecte, ce vizează: agricultura eficientă cu utilaje agricole de la SA Moldagrotehnica; produse bancare de la BC Moldova Agroindbank SA; particularităţile lucrărilor de cîmp în condiţiile primăverii anului 2020; agricultura regenerativă în Republica Moldova; criteriile de eligibilitate pentru beneficierea de subvenții și rolul proprietății intelectuale în sectorul agrar.

La Bălţi a fost dat startul evenimentelor expoziţionale pentru anul 2020

Astăzi, 25 februarie, la Bălţi, au fost inaugurate expo-târgurile specializate „Agroteh” şi „Alimentar Expo”, ediţia a XXIV-a şi salonul „Mărţişor”, ediţia a XV-a, organizate de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi, SA Moldagrotehnica şi BC Moldova Agroindbank SA, care traditional susțin producătorii autohtoni toți acești ani.