Dezvoltarea antreprenoriatului – subiect de discuție pentru femeile din regiunea Bălți

Azi, 3 aprilie, filiala Bălți, Camera de Comerț și Industrie a RM în parteneriat cu AFAM (Asociatia Femeilor Antreprenoare din Moldova), BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare) și UN Women a organizat un Business Breakfast cu Rania Anderson, expert internațional în promovarea profesională a femeilor, autoare de cărți și coach de afaceri. Pe parcursul a 30 de ani, dna Anderson s-a dedicat misiunii de a accelera cariera și succesul în afaceri al femeilor și bărbaților din întreaga lume. Rania Anderson este autoarea cărții premiate UNDETERRED: „Cele șase obiceiuri de succes ale femeilor în economiile emergente”, prima carte de consiliere în carieră scrisă în mod expres pentru femeile educate în economiile în curs de dezvoltare.

În cadrul Business Breakfast-ului Rania Anderson a discutat cu doamnele despre emanciparea femeilor și dezvoltarea antreprenoriatului feminin.

La eveniment au participat 21 de femei, reprezentante a businessului autohton și mediului academic din orașele Bălți, Glodeni și Rîșcani. Dialogul interactiv susținut denotă, că în prezent se simte o încercare a femeilor de a se emancipa, de a-și descoperi și dezvolta capacitățile de lider, de a-și realiza în pași concreți obiective tot mai îndrăznețe.

Distribuie acest articol: