Expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi” prilejuit de Hramul oraşului

Astăzi, 12 mai, tradiţional, în preajma Hramului oraşului,  la Bălţi a fost inaugurat  expo-tîrgul  universal „Primăvara la Bălţi”. Ajuns la ediţia a X-a și desfăşurat sub patronajul primăriei municipiului, evenimentul este  organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Calitatea de coorganizatori  o  deţin şi în acest an fabrica de mobilă Polimobil SRL şi ÎM Fashion Group SRL.

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM,  expo-tîrgul universal  „Primăvara la Bălţi”  demonstrează realizările întreprinderilor autohtone – participante şi dorinţa acestora de a reveni  în municipiul Bălţi, care reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor inovative, căutarea  noilor parteneri.

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţi APL şi mediului de afaceri din regiune, membrii Consiliului CCI a RM, consilieri municipali. Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat  Leonid Babii, viceprimar al municipiului Bălţi, Ludmila Zabolotnaia, membrul Consiliului CCI a RM, director SRL Vereten-Exim, Alexandru Usatîi și Pavel  Buceaţchi, consilieri  municipali.

Expo-tîrgul universal „Primăvara la Bălţi” are  drept obiectiv de bază susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă , stabilirea noilor contacte de afaceri, precum și consolidarea  unui dialog public – privat viabil.

Ediţia curentă este completată cu program de afaceri, care  include  ateliere de lucru, prezentări  de firme, degustări de produse,  dialoguri bilaterale.

La ediţia a X-a a expo-tîrgului  universal „Primăvara la Bălţi”  participă peste 50 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Rîşcani, Sîngerei, Glodeni, Nisporeni, oraşele Ialoveni, Ungheni, Taraclia, Cricova, Anenii Noi, Ceadîr-Lunga, Comrat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Distribuie acest articol: