Expo-tîrgul universal „Primăvara la Sîngerei” la a VI-a ediţie

Astăzi, la Sîngerei, a fost inaugurat expo-tîrgul universal „Primăvara la Sîngerei”. Ajuns la cea de-a VI-a  ediţie, evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova sub patronajul  Consiliului raional şi  primăriei  Sîngerei în preajma Hramului oraşului. Expo-tîrgul „Primăvara la Sîngerei” se desfășoară în perioadă 3-5 mai curent.

La inaugurarea evenimentului, directorul filialei Bălţi a CCI a RM Galina Codiţa, mulţumind participanţilor şi autorităţilor publice locale pentru aportul adus în desfăşurarea evenimentului, a menţionat, că expo-tîrgul universal „Primăvara la Sîngerei” are scopul de a susţine şi promova întreprinzătorii, contribuind la extinderea pieţii interne şi celei externe, de a familiariza consumatorii cu produsele şi serviciile autohtone. „Organizarea acestei ediţii a evenimentului expoziţional în colaborare cu  primăria oraşului Sîngerei şi Consiliul raional confirmă un parteneriat public – privat viabil şi eficient”, a mai spus sursa citată.

Cu mesaje de salut s-au adresat Vasili Marandiuc, preşedintele raionului Sîngerei, Lucia Baciu, secretarul consiliului orăşenesc,  Ion Bîrsanu, şef-adjunct al Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, care au apreciat producătorii autohtoni şi asortimentul  bogat de mărfuri şi produse  de înaltă calitate, competitive, pentru orice gust şi la preţuri accesibile. La inaugurarea expo-tîrgului, devenit deja tradiţional, au mai participat consilieri raionali şi orăşeneşti, agenţi economici şi reprezentanţii APL din teritoriu, mass-media.

Cele 25 de întreprinderi – participante la expo-tîrg sînt din municipiile Chişinău şi Bălţi, oraşele Sîngerei, Rîşcani, Anenii Noi, Nisporeni, Ungheni şi reprezintă domeniile industriei alimentare, agricultură, producerea mobilierului şi termopanelor, servicii bancare, cosmetică, parfumerie. Incubatorul de Afaceri din Sîngerei a avut o prestaţie impunătoare prin rezidenţii săi, care au prezentat produse de panificaţie, mobilier, costume naţionale şi accesorii, susţinînd astfel, tinerii antreprenori din localitate.

Ediţia a VI-a  a expo-tîrgului universal este completată cu un  program de afaceri, care include  prezentări  de firme, degustări de produse, acţii, dialoguri bilaterale.

1 2 3 4 5 6 7 8 9a 9

Distribuie acest articol: