Expo-tîrgul universal „Toamna la Rîşcani” prilejuit de Hramul oraşului

Recent, la 18 septembrie 2017,  la Rîşcani a fost inaugurată ediţia a VI-a a expo-tîrgului universal „Toamna la Rîşcani”, prilejuit de Hramul oraşului Rîşcani. Evenimentul expoziţional este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM sub patronajul preşedintelui raionului Rîşcani şi  în parteneriat cu  primăria din localitate.

Expo-tîrgul universal  „Toamna la Rîşcani” are drept obiectiv de bază susţinerea agenţilor economici din ţară, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă şi externă, stabilirea noilor contacte de afaceri şi propune  vizitatorilor în perioada 18, 19  şi 20 septembrie curent un asortiment bogat de mărfuri industriale şi produse agricole, de panificaţie şi patiserie de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

Pe suprafaţa expoziţională de pe piaţa centrală  a oraşului  sînt amplasate companii şi întreprinderi autohtone şi cu capital străin din  diverse ramuri ale economiei naţionale, care zi de zi depun eforturi considerabile pentru crearea confortului şi bunei dispoziţii a consumatorilor.

Potrivit doamnei Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM, expo-tîrgul universal „Toamna la Rîşcani”, fiind la ediţia a VI-a, reprezintă un spaţiu favorabil pentru promovarea producătorului autohton, consolidarea şi menţinerea dialogului public – privat, pentru schimbul de experienţă, căutarea  noilor parteneri, iar pentru participanţi – un prilej real de a-şi demonstra realizările.

Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat Zinaida Tcaci, vicepreşedintele raionului Rîşcani și Victor Bogatico,  primarul oraşului Rîşcani.

La inaugurare au participat reprezentanţii APL şi mediului de afaceri din raioanele Rîșcani, Briceni, Edineț, Glodeni,  membrii Consiliului CCI a RM, mass – media.

Ediţia a VI-a  a expo-tîrgului universal este completată cu un  program de afaceri, care include  prezentări  de firme, ateliere de lucru, degustări de produse, promoţii, dialoguri bilaterale.

La expo-tîrg participă peste  40 operatori economici, care reprezintă municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Rîşcani, Sîngerei, Glodeni, oraşele Ungheni, Comrat, Rîbniţa.

La deschiderea evenimentului, programul cultural a fost prezentat de artiști amatori din Rîșcani.

Distribuie acest articol: