Oportunități de afaceri, oferite de Programul de sporire a calificării managerilor Moldova-Austria

Recent, în perioada 19 – 23 martie 2018,  9 companii din regiunea Bălți(orașul Bălți, raioanele  Sîngerei, Fălești) au participat la vizita de studiu în Austria, componenta Programului de sporire a calificării managerilor Moldova-Austria.

Obiectivul  acestei vizite a fost stabilirea contactelor directe de afaceri cu parteneri din Austria, familiarizarea cu mediul de afaceri austriac, studierea potenţialului de producere şi de export-import în domeniile companiilor-participante, precum și elaborarea ideilor de afaceri, semnarea contractelor noi de colaborare.

Gazda acestei vizite, Camera Economica Austriacă, WIFI International, a contribuit la identificarea companiilor austriece, potențiali parteneri de afaceri pentru antreprenorii moldoveni. La  20  martie, delegația a participat la Platforma Economică, organizată de Camera Economică a Austriei, care a inclus un For de afaceri dintre agenţii economici din Austria şi Republica Moldova, întrevederi bilaterale. Partea oficială a fost onorată de E.S. Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar a Republicii Moldova în Austria Dl. Victor Osipov și circa 20 reprezentanți ai mediului antreprenorial din Austria.

Pe parcursul vizitei participanții la program din regiunea Bălți au efectuat peste 40 întrevederi  individuale de afaceri, vizite la întreprinderi.

Începînd cu luna martie curent s-a dat startul înregistrării pentru umatoarea vizită de studiu, din cadrul Programului de sporire a calificării managerilor Moldova – Austria.

Pentru informaţii şi înscrieri  contactaţi: tel./fax (0231) 2 91 54; 069638862; e-mail: balti@chamber.md; Persoana de contact Aurica Pașuta

Distribuie acest articol: