Producătorii de mobilă din nordul țării propun „CASA DE VIS”

Astăzi, 7 iunie, la Bălţi, în piaţa centrală Vasile Alecsandri a demarat expoziția specializată de mobilă „CASA DE VIS”, ediția a IV-a, organizată de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM şi SRL NUMINA în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi.

Scopul ediției din acest an este susținerea producătorilor autohtoni, promovarea unei game variate de mobilă calitativă și competitivă atît pe piața internă, cît și cea externă, precum și familiarizarea consumatorilor cu tendinţele şi procedeele performante în domeniul producerii mobilierului, cu implementarea de tehnologii noi şi moderne.

La deschiderea evenimentului, Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM a menţionat, că expoziția specializată de mobilă „CASA DE VIS” demonstrează realizările companiilor – participante producătoare de mobilă din Regiunea de Nord şi reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă şi asimilarea tehnologiilor performante. Soluţiile inovatoare, prezentate de participanţi, oferă oportunităţi reale, concrete pentru cei interesaţi de industria producerii mobilierului, designului.

La ceremonia de inaugurare a expoziției au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri și APL din regiune, ai societății civile și mass-media, membrii Consiliului CCI a RM. Cu mesaje de salut pentru cei prezenţi s-au adresat Serghei Balan, şeful departamentului vînzari FPC Numina SRL, Ludmila Zabolotnîi, membrul Consiliului CCI a RM, director SRL Vereten-Exim.

Ediţia curentă este completată cu program de afaceri, ce include ateliere de lucru, prezentări de firme, dialoguri bilaterale, tombolă.

Pe parcursul a patru zile, 7 – 10 iunie curent, FPC Numina SRL va prezenta noile tipuri de furnitură, materiale în producerea mobilei. Companiile SRL Eurointerior-Com, SRL Buracheoc, ÎI Cervac Alina, SRL Estet-Mob, SRL Dansof – Lux, ÎI Voroşciuc V.P. la solicitarea vizitatorilor, vor elabora proiecte pentru fabricarea mobilei, oferind și consultanţă tehnică în domeniu.

Vizitatorii expoziției vor putea achiziționa produsele expuse si, în acelaș timp, vor beneficia de promoții şi oferte speciale, valabile, exclusiv, pe perioada evenimentului, pentru comenzile şi contractele încheiate.

La expoziția specializat de mobilă „CASA DE VIS” participă 7 producători autohtoni de mobilă din municipiile Chişinău, Bălţi şi Soroca, orașul Rîşcani și raionul Sîngerei.

Distribuie acest articol: