Instruire cu stagiu în Austria (WiFi)

Programa de  sporire a calificării antreprenorilor din Republica Moldova şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu parteneri de afaceri din Austria (WiFi).

Scopul programului este formarea noilor competenţe în domeniul activităţii economice internaţionale, îndreptate spre îmbunătăţirea relaţiilor de afaceri cu partenerii din statele Uniunii Europene, precum şi sporirea calităţii propriilor procese în domeniul marketingului internaţional, managementului de proiect.

Programul se desfăşoară în două etape. Prima etapă prevede participarea în municipiul Bălţi la un training intensiv cu 3 module pe parcursul a 9 zile:

Modulul 1: Marketing Internaţional 27 – 29.05.2016

Modulul 2: Riskmanagement & Conflictmanagement     10 – 12.06.2016

Modulul 3: Projectmanagement 24 – 26.06.2016

La finele acestuia   pe data de   27.06.2016   va avea loc testarea participanţilor. Trainerii sunt experţi certificaţi ai Institutului pentru Dezvoltare Economica WIFI din Austria.

Etapa a doua prevede un workshop de pregătire în Bălţi şi un stagiu de 5 zile în Viena, Austria ]n perioada septembrie  –  noiembrie  2016, organizat în scopul familiarizării cu mediul de afaceri austriac. Partea austriacă contribuie la identificarea companiilor austriece, potenţiali parteneri de afaceri, organizează un for de afaceri, întrevederi de afaceri B2B, vizite la întreprinderi.

Locul desfăşurării: sala de conferinţe,  filiala Bălţi, CCI a RM,   str. 31 August 20b, et.8

Workshop: mai –  iunie  2016

Document: la finele proiectului participanţii vor primi Diploma a WIFI, Austria

Costuri: 625 Euro integru

Investiţia include: Etapa I: 9 zile de training(materiale practice, cofe-brake);

Etapa II:

  • elaborarea programului de vizită, identificarea partenerilor în baza intereselor de afaceri;
  • întrevederi B2B;
  • cazare Austria DBL (SGL +30 Euro);
  • transport intern;
  • translator;

Participantul achită şi costurile de transport tur/retur Austria.

Participarea la acest proiect va contribui la identificarea noilor contacte şi parteneri de afaceri din Austria, la elaborarea ideilor de afaceri şi la semnarea eventualelor contracte de colaborare.