Tîrg de vară la Bălţi, prilejuit de noul an şcolar

Astăzi, 11 august 2017, la Bălţi a fost inaugurată a V-a ediţie a expo-tîrgului universal de vară, prilejuit de pregătirile către noul an şcolar. Evenimentul expoziţional este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu Primăria municipiului Bălţi.

„Tîrgul  de vară”   propune  vizitatorilor în perioada 11, 12  şi 13 august curent un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone  de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM  expo-tîrgul universal  de vară, chiar dacă este  doar la a V-a ediţie, reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, căutarea  noilor parteneri, consolidarea ţi menţinerea dialogului public – privat, precum şi un prilej real de a demonstra realizările.

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţii APL şi mediului de afaceri din regiune, membrii Consiliului CCI a RM. Cu mesaje de salut către participanți și vizitatori s-au adresat Leonid Babii, viceprimarul municipiului Bălți, Aurelia Dubencu, membrul Consiliului CCI a RM, director Milabrega SRL.

Expo-tîrgul universal de vară are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă este completată cu un program de afaceri, care  include  prezentări de firme, degustări de produse, acţii, dialoguri bilaterale.

La acest eveniment expoziţional participă peste 30 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Rîşcani, Făleşti, Glodeni,  Sîngerei, Călărași, oraşele Anenii Noi, Nisporeni, Ungheni şi Ceadîr-Lunga.

Distribuie acest articol: