Tîrg de vară la Făleşti la I-a ediţie

Astăzi, 15 august,  la Fălești a fost inaugurată   I-a ediţie a expo-tîrgului  universal „Tîrg de vară la Făleşti”, care se se desfăşoară sub patronajul  preşedintelui raionului şi  în parteneriat cu primăria oraşului, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

În perioada 15 – 17  august curent, pe piaţa din centrul oraşului Făleşti, este expus un asortiment bogat și variat de mărfuri şi produse de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

Inaugurînd evenimentul, Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM  a menționat, că acest expo-tîrg universal  demonstrează realizările întreprinderilor autohtone – participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, căutarea  noilor parteneri.

La  deschiderea expo-tîrgului  au participat reprezentanţii APL, mediului de afaceri şi serviciilor desconcentrate din teritoriu, mass-media, membrii Consiliului CCI a RM. Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat  Iraida Bînzari, președintele raionului,  Vladimir Rusu, primarul orașului, care au menționat importanța evenimentelor expoziționale în consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil, în asimilarea tehnologiilor  moderne, apreciind și rolul businessului mic și mijlociu în dezvoltarea social-economică a țării.

Expo-tîrgul universal „Tîrg de vară la Făleşti” are  drept obiectiv  susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor și produselor competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă este completată cu un  program de afaceri, care  include  prezentări  de firme, degustări de produse, promoții, dialoguri bilaterale.

La expo-tîrgul  universal „Tîrg de vară la Făleşti” participă circa 20 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Făleşti, Ungheni, Comrat, Drochia, raioanele  Rîşcani, Sîngerei,  Nisporeni.

Anual, filiala Bălți a CCI a RM organizează și desfășoară în regiune 17 expo-tîrguri specializate și universale.

Distribuie acest articol: