Tîrg la Bălţi, prilejuit de noul an şcolar

Astăzi, 10 august 2018, la Bălţi a fost inaugurată a II-a ediţie a expo-tîrgului universal de vară, prilejuit de noul an şcolar. Evenimentul expoziţional este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu  primăria municipiului Bălţi.

„Tîrgul şcolar”   propune  vizitatorilor în perioada 10, 11  şi 12 august curent un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone: articole vestimentare, încălţăminte, rechizite şi papetărie pentru şcoală – toate de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţii APL şi mediului de afaceri din regiune, membrii Consiliului CCI a RM, mass-media. Cu mesaje de salut către participanți și vizitatori s-au adresat Galina Codița, directorul filialei Bălţi, CCI a RM, Ludmila Guțuleac, membrul Consiliului CCI a RM, director Molltex Group SRL, care au menționat, că expo-tîrgul universal  contribuie  la consolidarea ţi menţinerea dialogului public – privat, precum şi reprezintă  un prilej real pentru companii de a-și demonstra realizările.

Expo-tîrgul  are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă este completată cu un program de afaceri, care  include  prezentări de firme, degustări de produse, acţii, promoții, dialoguri bilaterale.

Filiala Bălți, Camera de Comerț și Industrie  a RM  a susținut SRL Arina-S, care a inițiat o campanie de colectare a rechizitelor școlare, obiectelor de igienă personală, hăinuțelor, propunînd vizitatorilor și participanților  să se alăture  si să  ajute  pe cei mai triști ca noi. Astfel, pe perioada  desfășurării tîrgului școlar  a demarat acțiunea de caritate „Bucuria din ghiozdan”!

La acest eveniment expoziţional participă peste 30 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Rîşcani, Făleşti, Glodeni,  Sîngerei, Călărași, oraşele Drochia, Anenii Noi, Nisporeni, Ungheni, Comrat şi Ceadîr-Lunga.

Distribuie acest articol: