Etapa națională a Concursului ”Polobocul de aur – 2020” se amână!

În contextul gradulul de alertă Cod roșu la nivel naţional referitor la situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19, Camera de Comert și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) comunică despre necesitatea amânării etapei naționale a Concursului “Polobocul de Aur-2020”, pentru o perioadă nedeterminată.

Reamintim că, Concursul “Polobocul de Aur” este organizat anual de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu scopul de a pune în valoare tradiția producerii vinului de casă, a-i remarca pe cei mai buni producători, a ridica cultura de consum şi a facilita schimbul de experiență între producătorii autohtoni de vinuri.

Cu detalii despre data desfășurării acestui concurs vom reveni ulterior.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova  invită  toţi producătorii de vin de casă în perioada 1 – 20  martie 2020, să participe la prima etapă  a concursului pentru cel mai bun vin de casă „POLOBOCUL DE AUR”.

Scopul concursului este de a elucida cei mai buni producători ai vinului de casă, de a populariza tradiţiile naţionale de preparare a vinurilor moldoveneşti, de a spori cultura consumării vinului şi de a efectua schimbul de informaţie între producători de vin de casă.

Doritorii de a concura pentru „POLOBOCUL DE AUR” pot depune cererile de participare la  filiala Bălţi, CCI a RM.

Informaţii suplimentare la tel: 0231 30024, 060811158,  e-mail: [email protected]

Persoana de contact Angela Tizu tel.067445455

Distribuie acest articol: