Prezentarea Ghișeului unic de gestionare și eliberare a actelor permisive la Bălți

  • 02/10/2018
  • 10:00
  • Sala de conferințe a complexului hotelier VisPas (str. Ștefan cel Mare, 1a)

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă invită la data de 02 octombrie 2018, orele 10:00, la Bălți în incinta sălii de conferințe a complexului hotelier VisPas (str. Ștefan cel Mare, 1a), la Prezentarea Ghișeului unic de gestionare și eliberare a actelor permisive, care este finanțat de Banca Mondială, prin intermediul Proiectului Ameliorarea Competitivității II, iar campania de informare realizată de USAID prin intermediul Programului de Reforme Structurale în Moldova.

Acest sistem electronic permite solicitarea, achitarea și obținerea actelor permisive (licențe, autorizații, certificate) de la instituțiile de stat, în regim online, fără să fie necesară interacțiunea cu funcționarii publici.

La eveniment, va fi demonstrată funcționalitatea sistemului, iar Dumneavoastră veți avea posibilitatea să aflați detalii despre noul sistem informațional și să comunicați direct cu secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii,  dl. Vitalie Iurcu despre contextul mai larg de implementare a reformei mediului de afaceri.

Pentru confirmarea participării Vă rugăm să ne contactați la adresele de email: ana.podureac@gmail.com, balti@chamber.md sau la numerele de telefon (0231) 28378, 069344350.

Distribuie acest articol: