Expo-târgul universal de vară – o tradiţie bălţeană la început de sezon estival

Recent, 21 iunie, la Bălţi,  a demarat expo-târgul universal de vară, care a dat start sezonului estival 2019 şi s-a desfăşurat în perioada 21 – 23 iunie în scuarul Teatrului Naţional de Stat  Vasile Alecsandri din Bălţi. Organizatorii evenimentului au fost filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM şi primăria municipiului Bălţi.

Expo-târgul universal de vară a propus un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone  de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţii APL şi mediului de afaceri din regiune, membrii Consiliului CCI a RM. Mesaje de salut către participanţi şi vizitatori au adresat Ludmila Zabolotnaia, membrul Consiliului CCI a RM, director SRL Vereten-Exim, Vitalie Scutelnic, director SRL Numina filiala Bălţi.

Expo-târgul universal de vară a avut drept obiectiv de bază susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă a fost completată cu un program de afaceri, care a inclus prezentări de firme, degustări de produse, acţii, dialoguri bilaterale.

La acest eveniment expoziţional au participat circa 30 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Sîngerei, Rîşcani, Făleşti, Floreşti, Nisporeni, Drochia, Comrat şi Rîbniţa.

Distribuie acest articol: