Expo-târgul universal „Primăvara la Fălești” la a VIII-a ediţie

Astăzi, 14 mai,  la Fălești  a fost inaugurat  expo-târgul  universal „Primăvara la Fălești”. Ajuns la ediţia a VIII-a,  evenimentul  expozițional se desfăşoară sub patronajul  președintelui raionului şi  în parteneriat cu primăria din localitate,  fiind  organizat în preajma Hramului oraşului de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova(CCI a RM).

În perioada 14 – 16  mai curent, pe piaţa din centrul oraşului Făleşti, este expus un asortiment bogat de mărfuri şi produse de înaltă calitate, competitive, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

La  inaugurarea expo-târgului  au participat reprezentanţii APL, mediului de afaceri şi serviciilor desconcentrate din teritoriu, membrii Consiliului CCI a RM, consilieri raionali și ai orașului.  Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat  Viorel Babii, preşedintele raionului,  Vladimir Rusu, primarul oraşului, Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM, care au menționat, că expo-târgul universal  „Primăvara la Fălești”  demonstrează realizările întreprinderilor autohtone – participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor  moderne, căutarea  noilor parteneri, consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil.

Expo-târgul universal „Primăvara la Fălești” are  drept obiectiv  susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă , stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă este completată cu un  program de afaceri, care  include  prezentări  de firme, degustări de produse, promoții, dialoguri bilaterale.

La expo-târgul  universal „Primăvara la Fălești”  participă peste 30 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Fălești, Ungheni, Rîbniţa, Călăraşi, raioanele  Rîşcani,  Făleşti, Drochia, Glodeni,  Nisporeni, Ceadîr-Lunga.

Anual, filiala Bălți a CCI a RM organizează și desfășoară în regiune 17 expo-târguri specializate și universale.

Distribuie acest articol: