Expo-tîrgul universal tradiţional de iarnă „DARURI DE CRĂCIUN 2018” – prijej de sărbătoare la Bălţi

Recent, 14 decembrie,  la Bălţi a fost inaugurat expo-tîrgul universal  tradiţional de iarnă „Daruri de Crăciun”, ediţia a XIV-a. Evenimentul,  organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu primăria Bălți și Asociația Obștească Pro Cooperare Regională prin proiectul MILK   se va desfăşura în perioada 14 – 16 decembrie 2018 în incinta Teatrului Naţional de Stat „Vasile Alecsandri” din Bălţi.  La ediţia din anul curent  participă circa 50 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Sîngerei, Făleşti, Rîșcani, Glodeni, Călăraşi, Nisporeni, precum şi din oraşele Ungheni, Ceadâr-Lunga, Comrat,  Drochia, Soroca.

Scopul expo-tîrgului este de a da un impuls pozitiv producătorilor autohtoni, ce ţine de sporirea calității, competitivităţii şi sortimentului de mărfuri, stabilirea noilor contracte de afaceri. Pe lîngă avantajul de a se promova  şi a-şi consolida poziţiile pe piaţă, companiile au posibilitatea de a testa produsele şi serviciile noi la capitolul cerere.

Cu mesaje de salut către cei prezenţi la inaugurarea expo-tîrgului s-au adresat Ion Tşcu, şef secţie a filialei Bălţi a CCI a RM și Ecaterina Tabarcea, care au  menționat, că expo-tîrgul  constituie un instrument eficient pentru susţinerea şi promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii atît din regiunea de nord, cît şi din întreaga ţară..La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţii mediului de afaceri din regiune, societății civile și  mass-media.

Ansamblul etnofolcloric  „Sadovenii”  i-a surprins plăcut şi i-a emoţionat pe cei prezenţi cu Colindul „Deschide uşa, creştine… La multi ani, multi ani cu bine!”

Expo-tîrgul  prevede  un bogat program adiţional, care  include ateliere de lucru,  prezentări de firme, degustări, întrevederi bilaterale, precum și multe promoţii, acţii şi reduceri tentante.

În total, pe parcursul anului 2018,  filiala Bălţi a CCI a RM a desfăşurat în municipiu și regiunea Bălţi 17 expo-tîrguri specializate şi universale.

Distribuie acest articol: