Expoziția “REPUBLICA MODOVA PREZINTĂ” la Iași, România

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la cea de-a IV-a ediție a expoziției “REPUBLICA MODOVA PREZINTĂ” ÎN ROMÂNIA care se va desfăşura în perioada 16-18 noiembrie 2018, în incinta Palas Mall din Iași.

Expoziția va găzdui un program de afaceri în cadrul căruia vor fi organizate întrevederi bilaterale cu reprezentanții companiilor din România și Republica Moldova, care vor da posibilitatea stabilirii unor relații durabile de colaborare.

La eveniment sunt așteptați să participe producătorii autohtoni reprezentanți ai sectoarelor: agro-alimentar, industrial, textil, tehnic, informațional etc. Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.

Cererile de participare (vezi aici) vor fi transmise pe adresa de e-mail: cristina.adam@chamber.md sau diana.lungu@chamber.md  până la data de 20 octombrie 2018.

Pentru informații mai detaliate, Vă rugăm să apelați la Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM,  tel/fax: 022 21-07-25, 022 21-14-42, 022 23-84-10.

Distribuie acest articol: