„…Ne pasă de cei mai triști ca noi”

La sfîrșitul anului 2019, la 19 decembrie, peste 100 de membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, ce activează în regiunea Bălţi, dar și reprezentanți ai APL, parteneri ai filialei Bălți s-au întrunit la tradiționala adunare anuală, unde a fost prezentată o sinteză a realizărilor comune.

În cadrul evenimentului a fost organizată Tombola de caritate cu genericul „Dar de Crăciun”, pentru desfășurarea căreia producătorii autohtoni din regiune au prezentat produsele sale și, astfel, s-a adunat un ajutor material pentru cei mai triști ca noi.

Suma colectată a fost înmînată la 2 ianuarie 2020 Tatianei Nazarciuc, mamă a 7 copii: cel mai mic copil are 7 luni, fiica mai mare – 24 de ani, care deja locuieşte separat. Copilul Dumneaei de 3 anişori e cu sindromul Down și grupa I  de invaliditate, iar fratele acestuia de 15 ani are  grupa III de invaliditate.

Numeroasa familia Nazarciuc, care trăiește înttr-o suburbie din Bălți, a rămas fără locuință după prăbușirea casei și are nevoie urgentă de ajutor.

Acum, în toiul sărbătorilor de iarnă, participanții la adunarea anuală a membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a RM au demonstrat, că „nouă ne pasă”, „noi avem inimă”, „ne interesează soarta celor bolnavi”, „vrem să-i ajutăm pe cei necăjiți” – prin donațiile pentru o cauză nobilă, făcînd acest lucru din toată inima şi cu bunăvoinţă.

IMG_8677

IMG_8681

Distribuie acest articol: