Pentru cei mai triști ca noi…

Ieri, 27 decembrie, Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a RM (CCI a RM) însoțit de Galina Codița, directorul filialei Bălți, CCI a RM a întrprins o vizită la Centrul de Asistență Socială „ProSperare”, destinat copiilor orfani și din familii cu mulți copii din satul Bocșa, raionul Fălești și la Complexul de Servicii Sociale pentru oamenii în etate „Pentru Voi” din Fălești pentru a înmîna cadouri celor mai triști ca noi.

Acțiunea de caritate de la Centrul de Asistență Socială „ProSperare” a fost  salutată de copiii și pedagogii centrului, care au prezentat un mănunchi de tradiții și obiceiuri de iarnă: urături, colinde și dansuri. Sergiu Harea s-a adresat celor prezenți cu un mesaj de felicitare și a menționat că, reprezintă cei peste 1100 membri ai instituției camerale din toată țara.

Emoții deosebite au încercat și beneficiarii Complexului de Servicii Sociale pentru oamenii în etate „Pentru Voi” din Fălești, care au primit daruri frumoase și au avut parte de un concert, prezentat de copiii Centrului de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină” din Fălești.

La darurile aduse au contribuit agenți economici din municipiul Chișinău: „Confort” SRL, „Jucărie” SRL, „ABC” SA, „Vastdial” SRL, „Ceai- Inter” SRL, „Diaplast” SRL și din regiunea Bălți: SA Lactis, SA Incomlac, SRL Gelibert, SA Floarea Soarelui, SRL Bizcebmol, SA Codru-Nord, SRL Marsharcon, SRL Numina, SRL Carnex, SRL Metal SL, SRL Elantop-Grup, SRL Danulischii, SRL Stip, SRL Mavlalux-Electric.

Distribuie acest articol: