Producătorii de mobilă din nordul ţării propun „CASA DE VIS”

Recent, 20 iunie, la Bălţi,  în piaţa centrală Vasile Alecsandri a demarat expo-târgul  specializat de mobilă „CASA DE VIS”, ediţia a V-a, organizat de filiala Bălţi a Camerei  de Comerţ şi Industrie a RM şi SRL NUMINA  în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi.

Scopul ediţiei din acest an este susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea unei game variate de mobilă calitativă şi competitivă atît pe piaţa internă, cît şi cea externă, precum şi  familiarizarea consumatorilor cu tendinţele şi procedeele performante în domeniul producerii mobilierului, cu implementarea  de tehnologii noi şi moderne.

La deschiderea evenimentului, Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM a menţionat, că expo-târgul  specializat de mobilă „CASA DE VIS” demonstrează realizările companiilor – participante, producătoare de mobilă din Regiunea de Nord  şi reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă şi asimilarea tehnologiilor performante. Soluţiile inovatoare, prezentate de  participanţi, oferă  oportunităţi reale, concrete pentru cei interesaţi de industria producerii mobilierului, designului.

La ceremonia de inaugurare a expoziției au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri şi APL din regiune, ai societăţii civile şi mass-media, membrii Consiliului CCI a RM. Cu mesaje de salut pentru cei prezenţi s-au adresat  Serghei Balan, director comercial Numina SRL, Veaceslav Coadă, arhitect-şef al primăriei municipiului Bălţi, Ludmila Guţuleac, membrul Consiliului CCI a RM, director ÎM Molltex SRL.

Ediţia curentă este completată cu program de afaceri, ce include ateliere de lucru, prezentări  de firme, dialoguri bilaterale, tombolă.

Programul cultural pentru participanţi şi vizitatori a fost prezentat de ansamblu de dans popular „Tinereţea” al Centrului de Cultură și Tineret din municipiul Bălți.

Pe parcursul a patru  zile,  20 – 23 iunie curent,  SRL Numina va oferi noile tipuri de furnitură, materiale  în producerea mobilei. Companiile Buracheoc SRL, Mobil – Top SRL, Accent Plus SRL, SC Condimobil SRL,  Proratex – Com SRL, Nicomobila SRL la solicitarea vizitatorilor,  vor  elabora  proiecte  pentru fabricarea mobilei, oferind şi  consultanţă tehnică în domeniu.

Vizitatorii expo-tîrgului specializat de mobilă vor putea achiziţiona produsele expuse si, în acelaş timp, vor beneficia de promoţii şi oferte speciale, valabile, exclusiv, pe perioada evenimentului, pentru comenzile şi contractele încheiate.

La expo-târgul specializat de mobilă „CASA DE VIS” participă 7 producători autohtoni de mobilă din municipiile Chişinău, Bălţi, oraşul Făleşti şi raioanele Sîngerei şi Edineţ.

Distribuie acest articol: