Securitatea şi sănătate în muncă – prioritar pe agenda zilei

Azi, 6 februarie, filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul raional Rîșcani au organizat și desfășurat seminarul cu genericul „Instrucţiuni de securitate şi sănătate în muncă (SSM)”.

La inaugurarea seminarului au participat dl Igor Culic, vicepreședinte al raionului Rîșcani și Galina Codița, director al filialei Bălți, CCI, care au menționat despre importanța agendei propuse pentru participanți și, totodata, au mulțumit tuturor celor, care au dat curs invitației și s-au încadrat în această activitatea.

 În cadrul evenimentului au fost discutate subiecte, ce vizează  actele normative  în domeniul  SSM; instruirea angajaților în SSM; normele de elaborare a instrucţiunilor SSM,  securitatea antiincediară; regulamentul, privind modul de cercetare a accidentelor în muncă, evaluarea factorilor de risc la locurile de muncă.

La seminar au participat 36 companii,  care activează în raion.

Prezentarea expertului Victor Grosu, licenţiat în domeniul SSM a fost una actuală, utilă și cu exemple practice, provocând discuții interactive. Sesiunea de întrebări și răspunsuri, cu un impact pozitiv asupra participanților, a elucidat situația reală în domeniul securității şi sănătății în muncă.

La sfârșitul seminarului, participanții au susținut cu succes un test de verificare a cunoștințelor și le-au fost înmânate certificate.

IMG_20200206_114806 IMG_20200206_114728

Distribuie acest articol: