Tîrg de vară la Bălţi, prilejuit de noul an şcolar

1Astăzi, 9 august 2019, la Bălţi a fost inaugurată a III-a ediţie a expo-târgului universal de vară, prilejuit de noul an şcolar. Evenimentul expoziţional este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu  primăria municipiului Bălţi.

„Târgul de vară”   propune  vizitatorilor în perioada 9-11 august curent un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone: articole vestimentare, încălţăminte, rechizite şi papetărie pentru şcoală – toate de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

La deschiderea evenimentului au participat reprezentanţii Autorităților Publice Locale (APL) şi mediului de afaceri din regiune, membrii Consiliului CCI a RM, mass-media. Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi a CCI a RM, Natalia Mahu, specialist principal, serviciul comercial în cadrul DGEF al primăriei municipiului Bălţi, Ludmila Guţuleac, membrul Consiliului CCI a RM, care au menţionat, că expo-târgul universal  contribuie  la consolidarea și menţinerea dialogului public – privat, precum şi reprezintă  un prilej real pentru companii de a-şi demonstra realizările.

Expo-târgul are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri etc.

Ediţia curentă este completată cu un program de afaceri, care  include  prezentări de firme, degustări de produse, acţii, promoții, dialoguri bilaterale.

La acest eveniment expoziţional participă peste 30 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Rîşcani, Făleşti, Glodeni, Floreşti, oraşele Drochia, Nisporeni, Ungheni, Rîbniţa, Comrat, Ceadîr-Lunga şi regiunea Ivano-Frankivsk din Ucraina.

Distribuie acest articol: