Expo-tîrgul universal „Primăvara la Fălești” la a VII-a ediţie

Astăzi, 15 mai,  la Fălești, a fost inaugurat  expo-tîrgul  universal „Primăvara la Fălești”. Ajuns la ediţia a VII-a,  evenimentul  se desfăşoară sub patronajul  președintelui raionului şi  în parteneriat cu primăria oraşului și este  organizat în preajma Hramului oraşului de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

În perioada 15 – 17  mai curent, pe piaţa din centrul oraşului Făleşti, este expus un asortiment bogat de mărfuri şi produse de înaltă calitate, competitive, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

Inaugurînd evenimentul, Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM  a menționat, că expo-tîrgul universal  „Primăvara la Fălești”  demonstrează realizările întreprinderilor autohtone – participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor  moderne, căutarea  noilor parteneri, consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil.

La  deschiderea expo-tîrgului  au participat reprezentanţii APL, mediului de afaceri şi serviciilor desconcentrate din teritoriu, membrii Consiliului CCI a RM, consilieri raionali și ai orașului.  Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat  Iraida Bînzari, președintele raionului Fălești,  Anatolii Antonciuc, vice-primarul orașului.

Expo-tîrgul universal „Primăvara la Fălești” are  drept obiectiv  susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă , stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă este completată cu un  program de afaceri, care  include  prezentări  de firme, degustări de produse, promoții, dialoguri bilaterale.

La expo-tîrgul  universal „Primăvara la Fălești”  participă circa 30 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Fălești, Ungheni, Rîbnița, raioanele  Rîşcani, Sîngerei, Făleşti, Glodeni, Anenii Noi, Nisporeni, Ceadîr-Lunga.

Anual, filiala Bălți a CCI a RM organizează și desfășoară în regiune 17 expo-tîrguri specializate și universale.

 

Distribuie acest articol: