Bălţi – regiune atrăgătoare

balti balti2 balti3

Catalogul “Bălţi – regiune atrăgătoare” ediţiile 1, 2 şi 3, este editat de Camera de Comerţ şi Industrie filiala Bălţi cu aportul primăriei municipiului Bălţi, şi proiectului internaţional BIZPRO-Moldova, Proiectului De Parteneriat Moldo-German în domeniul businessului. Ediţiile conţin informaţia despre cele mai competitive companii din regiune şi sunt destinate în primul rînd companiilor cointeresate să-şi dezvolte activitatea în nordul Moldovei. Catalogul poate fi de folos persoanelor străine cu intenţii de a vizita m. Bălţi în calitate de oaspete, participanţilor la expo-tîrguri care vor stabili relaţii de colaborare cu agenţii economici din regiunea noastră.

Amindoua editii ale revistei cuprind informatii ce tin de istoria si starea social-economica a regiunii Balti, activitatea Camerei de Comert si Industrie filiala Balti si companii care demonstreaza mediul favorabil pentru dezvoltarea afacerilor in regiune.

Prezentarea informatiei in trei limbi va permite, in viziunea echipei de redactie, sa sporeasca evident numarul utilizatorilor. Speram ca aceasta publicatie va deveni un sprijin in stabilirea si dezvoltarea relatiilor cu partenerii din nordul Moldovei.