Expo-tîrgul universal „Toamna la Rîşcani” la a VII-a ediţie

Astăzi, 20 septembrie 2018,  la Rîşcani a fost inaugurată ediţia a VII-a a expo-tîrgului universal „Toamna la Rîşcani”, prilejuit de Hramul oraşului. Evenimentul expoziţional este organizat de secţia economie a Consiliului raional şi  primăria oraşului în parteneriat cu filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM.

Expo-tîrgul universal  „Toamna la Rîşcani” are drept obiectiv de bază susţinerea agenţilor economici din ţară, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă şi externă, stabilirea noilor contacte de afaceri şi propune  vizitatorilor în perioada 20, 21  şi 22 septembrie curent un asortiment bogat de mărfuri industriale şi produse agricole, de panificaţie şi patiserie de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

La deschiderea ediţiei din acest an au participat consilieri raionali şi orăşeneşti, reprezentanţii mediului de afaceri, societăţii civile,  mass – media.

Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat Galina Zamurdac, vicepreşedintele raionului , Victor Bogatico,  primarul oraşului, Ion Taşcu, şef secţie a filialei Bălţi a CCI a RM.

Ediţia a VII-a  a expo-tîrgului universal este completată cu  prezentări de firme, degustări de produse, promoţii. Pe 21 septembrie se va desfăşura Festivalului Etniilor „Unitate prin diversitate”, organizat de secţia cultură a Consiliul raional Rîşcani. La inaugurarea evenimentului, programul cultural a fost prezentat de artişti amatori din Rîşcani.

Pe suprafaţa expoziţională sunt amplasaţi şi participă peste 30 operatori economici, care reprezintă municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Rîşcani, Sîngerei, Făleşti, Nisporeni oraşele Ungheni, Drochia, Rîbniţa, Comrat.

Distribuie acest articol: